Den klassiske julefrokost
8 retter serveret a 3 omgange som sharing food
Pris: 395 kr. per person (børn 200 kr.)
- Vores gode surdejs brød, Rugbrød fra Gillelejehavn og rullesmør fra naturmælk.
- Vores Jule gravad laks med julesalat.
- Sønderjyske Solæg og håndpillede rejer med Bergamotte mayo.
- Rillette af svineskank med surt og grov sennep.
- Maltbagte persillerødder med hasselnødder og appelsin.
- Confit af andelår med vores gode rødkål.
- Pølser fra slagter Lampe med grønlangkål.
- Pommes Gratin.
- Den franske jule ost Mont Dór bagt med rosmarin.
- Ris ala Gildbjerg med ekstra god vanilje og ristede mandler serveret med lune syltede kirsebær.
Datoer FROKOST: Onsdag til søndag i perioden 22. november til 20. december
Tid: 12:30 – 16:00
Datoer AFTEN: Onsdag til lørdag i perioden 22. november til 20. december
Tid: 18:30 – 22:00
Vi anbefaler du bestiller bord i god tid
(Eller ring på tel. 93 93 23 49)