JAZZ Aften på Gilbjerg Strandhotel

Kære Jazzentusiaster,

Vi er begejstrede for at præsentere en eksklusiv aften med Hans Knudsen Jump band den 8. marts 2024 her på Gilbjerg Strandhotel.

Der vil være hyggelig fællesspisning i selskabslokalet fra 18:00 til 20:00 med vores velsmagende JAZZmenu i en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære.

Bandet vil skabe en uforglemmelig stemning med deres råswingende spillestil, alsidige repertoire og unikke lyd.

Fra kl. 20:00 – 21:00 og igen fra 21:30 til 22:30 vil Hans Knudsen Jump band stå klar til at levere fantastisk jazzmusik, der vil fylde lokalet med energi og glæde.

Historien om Jump bandet, der begyndte i 1993, har formet et unikt og utroligt alsidigt ensemble bestående af talentfulde musikere. Hans Knudsen (piano & vokal), Leonardo Pedersen (sax & klarinet), Jens Sølund (bas) og Henrik Simonsen (trommer) udgør kernen af dette fantastiske band.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en aften fyldt med fantastisk jazzmusik, fællesspisning og uforglemmelige øjeblikke her på Gilbjerg Strandhotel.

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsner
Gilbjerg Strandhotel

Pris 550 ,- DKK uden drikkevare.

Ønsker du at booke overnatning hos os efter et skønt JAZZ arrengement, så er i mere end velkommen til at booke via vores hjemmeside. 

For at reservere skal du sende os en e-mail, hvori du skriver kontaktoplysninger samt hvor mange i ønsker at komme.